Home / Ons huis

Ons huis

Scriptie stagiaire M&O groep Emma Claessen

In de afgelopen maanden heeft Emma Claessen in het kader van haar studie Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken stage gelopen en haar scriptie... Read more »

Publicatie 01-06-2016 van Maartje Reitsma en Cees de Wit

Het artikel is te lezen op: http://hetkind.org/2016/06/01/herken-de-ouder-de-afwezige-de-supporter-de-kwelgeest-en-de-superouder/

Workshop ontwikkeling leiderschap voor schoolleiders

Tijdens het congres van de Algemene Vereniging van Schoolleiders op 18 maart 2016 zijn Kris Verbeeck en Irene Harmsen ingegaan... Read more »

Tijd voor TEAMFLOW ?!

M&O-groep heeft samen met Jef van den Hout van Flowconcepts, op het AVS-congres op 18 maart 2016 “het gezicht van... Read more »

19 april 2016 Jaarcongres Brede School – Brede Scholen en IKC, van nu naar de toekomst.

Wat wil ik weten over kindcentra? De Werkplaats Kindcentrum beantwoordt uw vraag. Deskundigenpanel Werkplaats Kindcentra bestaande uit: Solange Hommes, directeur... Read more »

Dialoog-Rotonde M&O-groep

In een veranderende samenleving werken wij dagelijks met scholen om nieuwe toekomstbestendige antwoorden te vinden en keuzes te maken over... Read more »

AVS-congres 2016

Als leidinggevende bent u in feite het boegbeeld van de school. U bent de rots in de branding, de motor... Read more »

Passend onderwijs voor professionals

M&O-groep houdt zich bezig met de vraag hoe besturen en scholen binnen een samenwerkingsverband samenwerken om tot betere prestaties van leraren... Read more »

Werkplaats Kindcentra bundelt en deelt expertise

De ontwikkeling van een kindcentrum kent echter nog veel knelpunten. Hoe meer ambities, hoe meer vraagstukken. Hoe integraler de organisatie,... Read more »

Talentvolle schoolleiders met ambitie opgelet!

Goed schoolleiderschap is een belangrijke voorwaarde voor de ontwikkeling naar een meer professionele lerende organisatie waar samen leren centraal staat.... Read more »