21 maart | Gepersonaliseerd leren, anders kijken naar kinderen – Succes!

Ruim 200 deelnemers bezochten het symposium ‘Gepersonaliseerd leren, anders kijken naar kinderen’ bij de Onderwijswerkplaats Limburg.

De opening werd verricht door gedeputeerde Onderwijs van de provincie Limburg, dhr. Hans Teunissen. Hij benadrukte nogmaals dat De Onderwijswerkplaats voor innovatie in het onderwijs van, voor én door ons allemaal is. De aanwezigen kregen na de opening een inspirerende lezing door Kris Verbeeck. Zij nam ons mee in de theorie maar zeker ook de praktijk van gepersonaliseerd leren.

Na de lezing presenteerden vijf innovatieve scholen zich aan de deelnemers. Kindcentrum LEEF uit Kessel, De Nieuwe School uit Panningen, AGORA/Niekée uit Roermond, De Praktijkschool uit Roermond en de Synergieschool uit Roermond gaven informatie en gingen met de deelnemers in gesprek over hun visie en dagelijkse praktijk.

Meer berichten