Financiering van kindcentra

Ruimte-OKRuimte OK heeft een handig overzicht met financieringsmogelijkheden opgesteld.

Voor de financiering van kindcentra zijn geen algemene regels. Om scholen en/of kinderopvang te helpen bij hun keuzes heeft Ruimte OK een handig overzicht met financieringsmogelijkheden opgesteld. Hierin staan ook twee varianten die nog in ontwikkeling zijn en waarbij er geen forse investering vanuit de kinderopvang wordt gevraagd.

Voor vragen over de verschillende financieringsmogelijkheden, kun je contact opnemen met Ruimte-OK.

M&O Groep werkt binnen trajecten waarbij kindcentra gerealiseerd worden samen met Ruimte-OK. Voor ondersteuning bij de ontwikkeling van kindcentra of een pedagogisch fundament, het werken vanuit een multidisciplinair team of een visietraject kunt u bij ons terecht!

Meer berichten