Els Geeris

Wat mij drijft: mijn nieuwsgierigheid naar mensen en hoe zij in het systeem van de organisatie vorm (kunnen) geven aan gemeenschappelijke en eigen ambities.
Ik ben geïnspireerd door de huidige tijd van belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen, van nieuwe kennis en inzichten. Het is mijn overtuiging dat, los van alle grote technologische en digitale mogelijkheden, het in de kern bij organisaties altijd gaat om mensen.

“Mensen zijn geen middel, zij zijn de bron”

Als adviseur, coach en trainer richt ik mij op professionalisering, verandertrajecten, leiderschap en arbeidsmarktvraagstukken. Ik ben een generalist met een brede blik, een verbinder die inspireert, enthousiasmeert en prikkelt. Mijn motto: ‘luiken openzetten’.

Rode draad in mijn loopbaan: organisaties in veranderingen. Het begin van mijn loopbaan waren het reorganisaties door fusies en technologisch ontwikkelingen in het bankwezen. In 2000 maakte ik de overstap naar de kinderopvang waar ik sindsdien steeds nauw betrokken ben bij de grote ontwikkelingen in die branche op gebied van organisatieontwikkeling en arbeidsmarkt en de verbinding met onderwijs.

Sinds 2016 werk ik als zelfstandig adviseur, trainer en coach.

Els Geeris

info@meno-groep.nl