Wouter van Ingen

Wouter-van-Ingen

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam als docent en trainer bij gerenommeerde opleidingsinstituten voor professionals, waar ik hbo en masterprogramma’s verzorg op gebied van leiderschap, coaching, NLP, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Naast mijn freelance-werkzaamheden voor deze opleiders heb ik mijn eigen bureau voor training en coaching: Bureau van Ingen

Ooit startte ik mijn loopbaan als elektrotechnisch ingenieur. Na diverse management en sales functies bij internationale bedrijven heb ik de overstap gemaakt als trainer en coach

Overeenkomst met toen en wat ik nu doe: energie!

Wat mij drijft en wat mij enorm veel energie geeft is het inspireren, motiveren en begeleiden van professionals in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Als trainer voor groepen, als coach bij individuele trajecten.

Het is mijn overtuiging dat veiligheid, vertrouwen en nieuwsgierigheid altijd de basis zijn om tot ontwikkeling te komen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door interactieve werkvormen die deelnemers meenemen in de verbeelding, breingericht en ervaringsgericht leren.