Home / Innovatief onderwijs

Innovatief onderwijs

Het onderwijs kent net als de samenleving een groeiende diversiteit. Het onderwijslandschap wordt steeds kleurrijker door scholen met eigen positioneringen en onderwijskundige inrichtingen.

In een sterk veranderende samenleving staan scholen voor de uitdaging nieuwe toekomstbestendige antwoorden te vinden en keuzes te maken over hun profiel en identiteit, didactisch-pedagogisch repertoire en leeromgevingen. Onderwijskundig leiderschap is nodig om kinderen en jongeren te motiveren en inspireren.

Verbinden van lagen

M&O-groep ondersteunt scholen en besturen bij het bepalen van de ‘de stip op de horizon’ m.b.t. de onderwijsvisie in alle lagen van de organisatie.  Samen met opdrachtgevers creëren we een leeromgeving die condities creërt voor leren en ontwikkelen. In onze aanpak verbinden we cruciale thema’s als leeromgeving, teamontwikkeling, motivatie en eigenaarschap. Onze dienstverlening is altijd maatwerk in coaching, advisering en begeleiding.

Opdrachtgevers

We werken veel en graag samen met organisaties die onderscheidend en authentiek zijn. Organisaties die durven kiezen voor een eigen unieke visie en koers die bij hen past. Bekijk hier ons portfolio.
U bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek!