Innovatief onderwijs

Ook in onderwijs zien we steeds meer diversiteit. Hierdoor wordt het onderwijslandschap steeds kleurrijker en zijn er meer scholen met een eigen positionering en onderwijskundige inrichting.

Voor scholen is het een uitdaging om in te spelen op de verandering van onze samenleving. Kan het kind zich nog optimaal ontwikkelen of zijn er aanpassingen nodig?Klopt het profiel nog profiel en de identiteit? Moet de didactisch-pedagogische visie en leeromgeving bijgesteld worden? Zijn we innovatief genoeg? Kunnen we de kinderen voldoende inspireren en motiveren?

Maatwerk

M&O-groep ondersteunt organisaties bij het vaststellen van toekomstbestendige doelen. Samen met opdrachtgevers creƫren we een leeromgeving waar begeleiders en bestuurders prettig kunnen werken en waarbij het kind zich optimaal kan ontwikkelen.
Omdat elke leeromgeving anders is, en elk team op een andere manier opgebouwd is en functioneert, is onze coaching of begeleiding altijd maatwerk.

Opdrachtgevers

We werken veel en graag samen met organisaties die onderscheidend zijn, innovatief en authentiek. Organisaties die durven kiezen voor een eigen, unieke visie en koers die bij hen past. Bekijk hier ons portfolio.

We schuiven graag bij je aan tafel voor een oriƫnterend gesprek!

Een nieuwe draai
Stichting Flore en Stichting Kinderopvang Heerhugowaard slaan de handen ineen om hun droom te verwezenlijken....